Μοναδική Κατασκευή

Για εμάς το πιάνο σε ένα ξενοδοχείο είναι μια μοναδική κατασκευή  που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να γίνει πόλος έλξης και να ανεβάσει την εικόνα της επιχείρησης και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πιστεύουμε ότι η συνταγή της επιτυχίας είναι να έχουν εξαιρετική απόδοση, να παίζουν μόνα τους (αυτόματα) και τέλος να δείχνουν μοναδικότητα και να συμβαδίζουν με την αισθητική του χώρου και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Τα υποστηρίζουμε με μία μουσική βιβλιοθήκη που την συμπληρώνουμε  με Έλληνες μουσικούς σε όλα τα γνωστά είδη μουσικής που θα απολάμβανε ένας απαιτητικός επισκέπτης: Ελληνική σύγχρονη, Παραδοσιακή, Jazz, Κλασική, Ρομαντική, είδη για όλες τις ώρες και τους χώρου.

Επισκεπτόμαστε το ξενοδοχείο για να προτείνουμε την τελική αισθητική του οργάνου και τα είδη της μουσικής που θα παίξει ανάλογα με την εθνικότητα, την ώρα της μέρας και τον χώρο. Εμπιστευθείτε μας σε μοναδικά σύγχρονα φινιρίσματα με φύλλο χρυσού, υγρό γυαλί, φίλντισι και όστρακα, σπάνια ξύλα και αφαιρετικά δομικά υλικά που θα προσαρμόσουν το πιάνο στην Ελληνική  θαλασσινή και νησιώτικη εικόνα.

Ανακαλύψτε την ιδιαιτερότητα ενός εξαιρετικού αυτομάτου πιάνου

Ένα εξαιρετικό αυτόματο πιάνο, είναι ένα «ζωντανό» πιάνο με την υπόλοιπη ορχήστρα να αναπαράγεται από ηχεία κρυμμένα κάτω από το όργανο, σαν να ζωντανεύει ο σολίστας όπως στα δείγματα στο κανάλι μας στο Youtube.

Τα πιάνα που κατασκευάζουμε στο εργαστήριο μας είναι χειροποίητα και ανταποκρίνονται στη κορυφαία  κατηγορία των πιάνων  ψηλών απαιτήσεων, δίνουν αυτό τον μαγικό βελούδινο ήχο και πλήκτρα ψηλής απόδοσης και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας σε ότι αφορά τον χαρακτήρα τους. Το αισθητικό τους μέρος κατασκευάζεται και σχεδιάζεται επίσης από εμάς.

Οι συνημμένες φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν μερικές από τις τεχνικές και τις δυνατότητες των υλικών στον συναρπαστικό κόσμο του ξύλου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τον στιλβωτό χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα βγαλμένα μέσα από την εκκλησιαστική Ελληνική παράδοση και δουλεμένα με σύγχρονο σχεδιασμό.

Το πιάνο πρέπει να δείχνει και όμορφο!

Φωτογραφίες


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!